VLAAMS-BRABANT: – De sportkrant van de provincie Vlaams-Brabant is dood. Leve ‘Sport @ Vlaams-Brabant’. De provincie Vlaams-Brabant heeft haar sportmagazine in een nieuw kleedje gestoken.

Het eerste nummer van Sport @ Vlaams-Brabant rolt van de persen. Het provinciale sportmagazine kreeg een volledige facelift.
Ons vernieuwde sportmagazine Sport @ Vlaams-Brabant oogt modern“, zegt Karin Jiroflée, gedeputeerde voor sport. “Het is aangenaam en vlot om te lezen, met reportages, een Sportmixer met korte weetjes en een kalender. De bedoeling van het magazine is mensen te kriebelen. Want als het kriebelt, moet men sporten“.

In het eerste nummer staat een interview met ruiter Philippe Le Jeune. Deze Vlaams-Brabander en wereldkampioen vertelt wat zijn sport voor hem betekent. Verder kan men lezen over 10.000 stappen van ‘Elke stap telt!’ en ‘Start to Handisport’.

Het magazine is gratis en kan aangevraagd worden bij de sportdienst van de provincie Vlaams-Brabant op tel. 016-26 76 54 of sport@vlaamsbrabant.be

%d bloggers liken dit: