VLAAMS-BRABANT: -De provincie Vlaams-Brabant start het nieuwe project ‘Knijp eens in mijn arm’. Hiermee wil ze goede ideeën’ uit de sociaal-culturele sector belonen, in de kijker stellen en stimuleren. Alle Vlaams-Brabantse sociaal-culturele verenigingen kunnen deelnemen aan deze wedstrijd en een droomreis winnen.

Elke lokale vereniging droomt wel eens van een speciale activiteit voor haar leden, maar vaak ontbreken hiervoor de middelen. Met de wedstrijd ‘Knijp eens in mijn arm’ willen we de sociaal-culturele sector stimuleren om te ‘durven dromen’ en hen helpen bij het realiseren ervan.”, zegt Elke Zelderloo, gedeputeerde voor cultuur. “Elke lokale of regionale afdeling van een socioculturele vereniging, beweging of vormingsinstelling die een werking voor volwassenen heeft in Vlaams-Brabant kan tussen 21 maart en 21 juni een droom inzenden”.

De droom moet in maximum 100 woorden geformuleerd worden op de ‘Knijp eens in mijn arm-postkaart’
De postkaart moet teruggestuurd worden naar provincie Vlaams-Brabant, dienst cultuur t.a.v. Saskia Oosterlynck, Provincieplein 1, 3010 Leuven.
Men kan de droom ook online neerschrijven via www.vlaamsbrabant.be/knijpeensinmijnarm.

De ingezonden dromen worden beoordeeld door een commissie van deskundigen. De genomineerden zullen tussen september 2011 en september 2012 begeleid worden bij de uitvoering van hun droom.
De genomineerde projecten worden voorgesteld aan het werkveld op het 3D-forum voor de sociaal-culturele sector in Vlaams-Brabant van 7 oktober.
De commissie kiest in september 2012 één hoofdwinnaar. De hoofdprijs is een reisbudget dat, inhoudelijk aansluitend op het project en op maat van de organisatie, kan besteed worden aan een reis met bestemming naar keuze. De hoofdwinnaar worden voorgesteld aan het werkveld op het 3D-forum van oktober 2012.

Meer info: www.vlaamsbrabant.be/knijpeensinmijnarm

%d bloggers liken dit: