SINT-PIETERS-LEEUW / HUIZINGEN: – The Future organiseert zijn 1ste avonddropping op zaterdag 19 maart 2011 om 18.00 uur aan het Provinciedomein van Huizingen.

Bram Meert: “Met een groep van 6 à 10 leden maak je een wandeltocht aan de hand van wegwijzers die wij jullie gegeven hebben bij de start. Dat zijn verschillende soorten wegwijzers gaande van foto’s, rekensommen, werken met kompas, … Onderweg zijn er veschillende standen waar opdrachten moeten uitgevoerd worden. Aan de hand van die opdrachten kom je te weten waar de eindbestemming is.”

Inschrijven kan nog door een mailtje ter bevestiging naar thefuturedropping@hotmail.com en dan krijg je van de organisatie het deelnemingsfomrulier toegestuurd.
Wacht niet te lang met in te schrijven want de inschrijvingen worden afgesloten op 11 maart 2011.
Dus die dag moet je betaald hebben om nog deel te kunnen nemen.

The Future is een organisatie opgericht door 4 studenten Lichamelijke Opvoeding; Bram Meert, Geert Timmermans, Olivier Romero en Koen Vanderborght.

“Wij doen dit in functie van het vak Bewegingsrecreatie, waarvoor we een project moeten realiseren. Ons project wordt een onvergetelijke avonddropping in Huizingen op zaterdag 19 maart 2011.”

The Future: Galgstraat 240,1600 Sint-Pieters-Leeuw – www.thefuturedropping.tk

%d bloggers liken dit: