PAJOTTENLAND: – Op 15 mei 2011 staat Pamel opnieuw een hele dag in het teken van onze mooie rode lekkere vrucht op de Dag van de Aardbei. Ben je ondernemend en heb je een innovatief idee om een creatie met of rond aardbeien te maken of heb je er al één gemaakt, lees dan zeker verder en schrijf je in voor een aardbeientrofee! Er zijn verschillende trofees te winnen: een provinciale en een regionale.

Provinciale aardbeientrofee
Ben je streekproducent in hart en nieren en ben je altijd op zoek naar innovatie?
Heb je momenteel zelf een heerlijk product met aardbeien? Of heb je een fantastisch idee voor een nieuw product met aardbeien?
Twijfel dan zeker niet, werk het uit en schrijf je product nu in voor de provinciale aardbeientrofee!
Deze wedstrijd is voorzien voor leden van de vzw Streekproducten Vlaams-Brabant. Ben je nog geen lid en maak je toch een lekker streekproduct? Neem dan zeker eerst even contact op met de vzw SVB via info.streekproducten@vlaamsbrabant.be!
Inschrijven met je bestaande of nieuwe product kan nog tot 10 april bij Streekproducten Vlaams-Brabant vzw. (info.streekproducten@vlaamsbrabant.be) . De winnaar wordt gekozen door een professionele én een publieksjury. Raadpleeg het reglement op www.straffestreek.be / www.dagvandeaardbei.be

Regionale aardbeientrofee
Ben je ondernemer in één van de 17 gemeenten van regio Pajottenland en Zennevallei?
Dus in Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Pepingen, Roosdaal, Liedekerke, Affligem, Ternat, Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Beersel, Drogenbos, Linkebeek of Sint-Genesius-Rode?
Ben je trots op onze aardbeien en heb je een orgineel idee om deze te verwerken in een nieuwe productcombinatie of heb je al een bestaand product waarin aardbeien zijn verwerkt? Schrijf je dan zeker in voor de regionale aardbeientrofee!
Bedoeling is dat je een nieuwe aardbeienproduct maakt en/of ontwerpt. Dit kan op culinair vlak zijn maar ook andere concepten zijn mogelijk. Zolang de link met de lekkere rode vrucht maar duidelijk is! Een professionele en een publieksjury maken de winnaar bekend. Inschrijven met je nieuwe concept kan tot 10 april bij vzw Pajottenland+ via lien.standaert@pajottenland.be

%d bloggers liken dit: