SINT-PIETERS-LEEUW: – Aan de frisdrank van de brouwerijgroep AB InBev werd twee jaar gewerkt en noemt Jupiler Force. Het is een natuurlijk gebrouwen frisdrank zonder alcohol, kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen.
Het brouwen gebeurt in de brouwerij Belle-Vue op de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw.


Volgens de bierbrouwer is de Jupiler Force nog met geen enkel ander drank te vergelijken. Het is namelijk natuurlijk gebrouwen frisdrank op basis van gemoute gerst, hop, maïs, gist en een appel -en citrustoets.

Eric Lauwers, Algemeen Directeur van AB InBev BeNeFraLux: “Onze consument is onze beste bron van inspiratie en innovatie. Met Jupiler Force bieden we een antwoord op de toenemende vraag van mannen naar een verfrissende, smaakvolle drank zonder alcohol die je dorst lest, wanneer je maar wilt. Vanuit ons eeuwenoud vakmanschap en onze expertise als brouwer, ontstond de idee voor een heel nieuwe soort drank: een gebrouwen frisdrank, speciaal voor de man. Jupiler Force combineert het beste van twee werelden: we bouwen voort op de natuurlijke ingrediënten en het verfrissende karakter van Jupiler, maar richten ons op die momenten van de dag waar je geen alcohol kan of wil drinken.

Jupiler Force wordt zowel in Nederland als in België geïntroduceerd. De drank zal vanaf maart in supermarkten en horeca verkrijgbaar zijn.
Jupiler Force gaat verkocht worden in een verpakking van 6 x 33 cl blikverpakking.

Meer info: www.jupilerforce.be

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: