RUISBROEK: – Een goed jaar geleden kregen de jongeren uit Ruisbroek enkele lokalen ter beschikking van de gemeente. Hun lokalen bevinden zich in het vroegere houtatelier van Vokans, in de Kerkstraat 10 te Ruisbroek.

De jongeren hebben er eerst puin geruimd en  daarna de lokalen zelf  ingericht.
Door het jaar werden er reeds enkele activiteiten georganiseerd en meer en meer jongeren vonden hun weg naar ‘lokaal 1601’.

Daarom lanceren de jongeren nu een oproep voor extra spel materiaal.

Remko Deryckere, Jongerenwerking lokaal 1601 : “wij zijn op zoek naar spelmateriaal (pingpongraketten,ballen,….), gezelschapspelen in volledige staat (alle talen mogelijk), oude tv, playstation2-controllers,… Hiervoor mag men mij contacteren op volgend gsmnummer0499/93.81.22.”

Verder zijn alle jongeren uit Ruisbroek elke woensdagnamiddag welkom in hun lokaal in de kerkstraat 10 te Ruisbroek .
Van 13.30 uur tot 15 uur voor jongeren van 12 tot 14 jaar, nadien voor de oudere jongeren tot 17u30.

Meer info over jeugdwerkgroep ‘1601’:
www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=176665374853

1 comment

  1. Zou het is mogelijk zijn om is een “bmx” parcours te organiseren ? … Want we vinde Ruisbroek wel een beetje achter gelaten ., We moeten tog de gemeente bedanke voor de ramp die we aan de sporthal hebbe ( AJ Braillard )

    Vriendelijke groetjes (:

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: