HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW: – Sinds 1 januari 2011 gaan Druco nv en Mitto nv, beiden dochterbedrijven de Groep Colruyt samen verder onder de naam Symeta.
Symeta zal de bedrijfscommunicatie van de Groep Colruyt en van externe klanten efficiënter maken door informatiestromen te optimaliseren dankzij tal van print- en documentmanagement oplossingen.
Symeta zal ook een vestiging hebben in Sint-Pieters-Leeuw.


Door het samengaan van de bedrijven en de financiële mogelijkheden om te blijven investeren in nieuwe technologieën ontstaat een grote speler op de Benelux-markt. Symeta telt ruim 275 medewerkers en zal in de loop van 2011 alle diensten centraliseren op 2 vestigingen: in Halle (13.500 m2) en de nieuwe locatie aan wijk De Witte Roos in Sint-Pieters-Leeuw (15.000 m2). Daar worden de mailing, digital printing, data en dematerialisatieactiviteiten gebundeld. Het vroegere distributiecentrum van DreamLand in Sint-Pieters-Leeuw wordt momenteel grondig verbouwd om de geplande groei plaats te geven.

Philip D’hooge, algemeen directeur van Symeta: “Elke organisatie heeft te maken met een grote hoeveelheid aan inkomende, interne en uitgaande informatie in de communicatie met klanten, leveranciers en medewerkers. Het optimaal beheren van deze documentlogistiek kost organisaties veel tijd en geld. Onze print- en documentmanagement oplossingen zorgen ervoor dat bedrijven grip krijgen op deze processen wat hen in staat stelt om veel efficiënter te communiceren. Of het nu gaat om het scannen en archiveren van informatie, gepersonaliseerde marketingcommunicatie of luxe offsetdrukwerk, of het multichannel versturen van administratieve documenten zoals facturen en loonbrieven. Wij adviseren en realiseren dit op maat van onze klanten. Nooit eerder werden al deze activiteiten aangeboden en gerealiseerd in één organisatie, en daarin zit nu net onze kracht bij Symeta.”
Meer info: http://www.symeta.be/

%d bloggers liken dit: