RUISBROEK: – Aan de Vortsesteenweg in Ruisbroek opende deze week een gloednieuw Etap hotel onder de naam: ‘ETAP HOTEL Brussels South Ruisbroek’.

Etap Hotel Brussels South Ruisbroek

Etap hotels, onderdeel van de Accor groep heeft er voor gekozen om haar 7e vestiging in Ruisbroek te openen, in navolging van Charleroi, Brussel, Luik, Antwerpen, Raeren en Brugge. Met meer dan 400 hotels is Etap Hotel Europees leider op het vlak van budgetvriendelijke hotels. Het merk biedt “het allerbeste tegen de laagste prijs” en gaat actief verder met haar ontwikkeling in Europa en vooral België.

Het hotel is de ideale plaats voor een zakenreis of een toeristisch weekendje in Brussel en telt 124 kamers van de nieuwe ‘Cocoon’ generatie, die uitgedacht werd door designer Paul Priestman en het Innovations en Design team van de Accor groep. De combinatie tussen functionaliteit, optimaal gebruik van de ruimte en comfort geeft het Etap Hotel een eigentijdse designlook.

124 ‘Cocoon’ kamers
Kathlyn Vanhassel, Marketing & Communication ACCOR BeLux: Rustgevende, zachte kleuren en een opwaardering van licht, volume en materialen liggen aan de basis van het gevoel van welzijn dat men meteen krijgt wanneer men een ‘Cocoon’ kamer binnenkomt.
Door de vele led-lichtbronnen kunnen verschillende sferen gecreëerd worden en zelfs de douche beschikt over veranderbare, veelkleurige verlichting.
Een ander pluspunt van dit concept: een flat-screen televisie, multimedia-aansluiting en satellietzenders, een dekbed en een fleece deken, een ruime douchecabine, een grote spiegel met ingewerkte kapstok, een antislip vloerbedekking, extra stopcontacten en een apart toilet.

Het Etap Hotel Brussels South biedt twee types ‘Cocoon’ kamers, met twee of drie comfortabele bedden, en drie kamers voor personen met een handicap. Alle kamers hebben een 24/24 service en dat alles vanaf € 49 per nacht. Dat is het allerbeste tegen de laagste prijs!”

Optimale ligging en bereikbaarheid
Het Etap Hotel Brussels South Ruisbroek heeft een ideale ligging op de as Parijs – Brussel en ligt met de wagen op slechts 10 minuten van het centrum van de stad en haar toeristische attracties. Het hotel heeft ook een afgesloten openluchtparking.
Een bron van tewerkstelling
Kathlyn Vanhassel, Marketing & Communication ACCOR BeLux: “Het Etap Hotel Brussels South Ruisbroek stelt met het ontvangstpersoneel, haar eigen team kamermeisjes en een technieker 12 mensen tewerk onder de leiding van Carolina De Bruycker. Carolina De Bruycker werkt al 20 jaar voor de groep en maakte in de onderneming carrière voordat ze benoemd werd tot directieassistente voor de merken Suitehotel / Ibis / Etap Hotel / Formule 1 in de Belux. Vandaag keert ze vol enthousiasme terug naar de operaties: “Het nieuwe ontwerp van Etap Hotel geeft het budgetvriendelijke hotelwezen een design karakter. In het zuiden van Brussel is dat een groot pluspunt, dat de klanten zeker zal bekoren“.

Etap Hotel Brussels South Ruisbroek
Vorstsesteenweg 100, 1601 Ruisbroek
Tel.: +32 2 331 19 13 E-mail: H7858@accor.com
www.etaphotel.com

UPDATE 2013:
Het hotel is ondertussen een IBIS Budget Hotel geworden.
www.ibis.com/nl/hotel-7858-ibis-budget-brussels-south-ruisbroek-previously-etap-hotel/index.shtml

1 comment

  1. Tof hotel, aangename kamers met gezellige sfeerverlichting … en zelf ledverlichting in de douchekop ! Ideale ligging.
    Vriendelijk personeel, sympathieke en charmante verantwoordelijke !
    Zullen daar zeker en vast bij een volgend bezoek aan Brussel nog een nachtje doorbrengen.
    Familie Bekaert

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: