BELGIË: – Plotse sneeuwval heeft de avondspits grondig in de war gestuurd.

Tussen 17 en 18 uur werden de files plots spectaculair langer. Rond 18.20 uur was de lengte van de files al opgelopen tot ruim 400 km, wat erg veel is, zeker voor een woensdagavond. Tegen 19 uur was dat ruim 500 km, maar daarna namen de files langzaam weer af. Toch stond er rond 21 uur nog iets minder dan 300 kilometer file. Vooral in Vlaams-Brabant is er veel hinder op de de ring rond Brussel en ook heel wat files in Oost-en West-Vlaanderen.

Automobilisten wordt gevraagd om extra voorzichtig te rijden en voldoende afstand te houden.
Ook vannacht wordt er verse sneeuw verwacht. Er kan 2 tot 7 centimeter sneeuw vallen,ook de ochtendspits donderdagmorgen zou wel eens moeizaam kunnen verlopen.

%d bloggers liken dit: