VLEZENBEEK: – De  jongerenvereniging uit Vlezenbeek / Sint-Pieters-Leeuw wil  naast allerhande activiteiten die ze organiseren voor hun leden, ook hun steentje bijdragen door een goed project te steunen. Een deel van de inkomsten van hun Speelvogelquiz gaat dan ook naar vzw Rainbow4kids.


Voorzitter van De Speelvogel Steven Mathieu vertelt:
“Jongerenvereniging ‘De Speelvogel’ heeft onlangs zijn 5e editie van zijn ‘Speelvogelquiz’ georganiseerd. En niet zonder succes. Niet minder dan 151 deelnemers genoten van een spannende avond.
Waarom vertel ik dit?
Wel, met een deel van de inkomsten die we die avond ontvingen, willen wij een goed project ondersteunen.

Enkele dagen geleden ontvingen wij een mailtje met heel wat informatie omtrent een scholenproject in Kenia, dat opgezet wordt door een organisatie, vzw Rainbow4kids genaamd.

Van deze organisatie maakt oa de moeder van goeie Speelvogel-vrienden deel uit. We weten dat zij met z’n allen zich steeds 100% inzetten en dat alle giften goed besteed worden en echt voor de mensen ter plaatse gebruikt worden. Zoiets kunnen wij, als jongerenvereniging, alleen maar toejuichen.

Vanuit het bestuur van ‘De Speelvogel” wensen we deze mensen te blijven motiveren en te ondersteunen door ook ons steentje bij te dragen.

Momenteel zijn enkele vrienden ter plaatse in Kenia.
Ze bezochten er oa de school die er gebouwd werd met de hulp van sponsoring. Groot was hun verbazing toen ze merkten dat er geen elektriciteit is in de school. Je kan het je bijna niet voorstellen dat je naar een school moet gaan zonder elektriciteit.
Het zou € 600 kosten om elektriciteit tot aan de school te laten leggen, maar dat geld is er niet.
En daar willen wij met De Speelvogel aan helpen.
Door onze € 150 zijn zij immers al een stapje korter om hun realisatie te kunnen verwezenlijken.”

Wens je zelf ook dit project te ondersteunen, dan kan dit door te storten op rekening nr: 733-0387301-10 van Rainbow4kids VZW, Olmenlaan 24, 1750 Lennik

Meer informatie omtrent Rainbow4kids op www.rainbow4kids.be

Share

%d bloggers liken dit: