SINT-PIETERS-LEEUW: – Zaterdag 30 oktober 2010 heeft in Zottegem de eerste Nationale finaleshow van ‘Miss Wellness Belgium 2011’ plaats. Deze nieuwe miss verkiezing focust vooral op de Wellness- en Beautywereld.
Eén van de 20 kandidates is Mélissa Deschuyteneer uit Sint-Pieters-Leeuw.

Bij de provinciale verkiezingen kreeg Mélissa een wild card van de jury en werd zo derde eredame van de Provincie Vlaams-Brabant.
Mélissa is 23 jaar en heeft een schoonheidsinstituut ‘Bio Esthetiek’ aan de Rink in Sint-Pieters-Leeuw.

Mélissa Deschuyteneer: ” Om mij een stapje dichter naar de overwinning toe te helpen, kunnen jullie op mij stemmen via: http://www.misswellnessbelgium.be/ en dan kunnen jullie stemmen op mijn geluksnummer 13!
Ik zal jullie ontzettend dankbaar zijn! Het vraagt tenslotte niet veel tijd en moeite. Jullie mogen dit naar zoveel mogelijk vrienden en familie sturen, elke stem is meer dan welkom.”

UPDATE 30 oktober 2010:

Mélissa Deschuyteneer uit Sint-Pieters-Leeuw werd verkozen tot Miss Welness HEART.
Mélissa haalde het meeste geld op voor vzw Pinocchio, Nationale vereniging ten voordele van kinderen met brandwonden – www.vzwpinocchio.be en kreeg hiervoor van de organisatoren een apart lintje als „Miss Wellness Heart‟ met een leuk geschenk er bovenop en zij wordt Meter van een wellnessproject binnen Pinocchio.

Share

%d bloggers liken dit: