PAJOTTENLAND: – Heb je waardevolle knotbomen die dringend moeten onderhouden worden? Maar heb je zelf niet de tijd of de goesting om de boom in te kruipen?

Het Regionaal Landschap geeft jouw aanvraag door aan een groep van geoefende knotters die dit gratis doen voor jou in ruil voor het brandhout.

Het knotteam van het Regionaal Landschap werkt in het hele Pajottenland en de Zennevallei: Affligem, Beersel, Bever, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat.

Ons knotteam ontfermt zich enkel over ‘echte knotbomen’. Dit kunnen verschillende soorten zijn: wilg, eik, es, els… Voor het snoeien van je houtkant, fruitboom of treurwilg en voor het rooien van bomen kan je niet terecht bij het knotteam, contacteer hiervoor een tuinier of boomkapper.

Meer info en het aanvraagformulier kan je vinden  op www.rlzzz.be/knot.

Share

%d bloggers liken dit: