SINT-PIETERS-LEEUW: – Deze ochtend omstreeks 08u00 liep bij de lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw een melding binnen van een opmerkzame burger die meende een ongeveer 15-jarig kind op te merken achter het stuur van een auto in de Groot-Bijgaardenstraat. De bestuurder werd opgemerkt vanwege een gevaarlijk rijgedrag.
Een interventieploeg van de lokale politie ging onmiddellijk ter plaatse en kon het voertuig intercepteren.

Aan het stuur van de auto troffen zij een 13 jarige bestuurder aan. De jongen verklaarde de auto van zijn ouders genomen te hebben zonder hun medeweten. Het gezin woont vlakbij de plaats waar het voertuig werd aangetroffen.
De lokale politie stelt proces-verbaal op van hun vaststellingen, dit wordt overgemaakt aan de jeugdrechter.

Bron en meer info: www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw

Share

%d bloggers liken dit: