SINT-PIETERS-LEEUW: – Nu de grote vakantie bijna voorbij is en het schooljaar eraan komt zal ook de drukte op de weg toenemen.
Daarom geven we onderstaand nog eens een overzichtje van de wegenwerken in Sint-Pieters-Leeuw.

Rink – Pastorijstraat – Joseph Depauwstraat
Vernieuwen riolering en wegdek.
Omleiding via Edouard Rooselaersstraat – Galgstraat
De handelaars blijven bereikbaar + De wekelijkse markt op vrijdag van 15.00 tot 19.00 uur blijft doorgaan.
Ook De Lijn heeft enkele tijdelijke haltes voorzien – KLIK HIER

Jules Sermonstraat
Ter hoogte van de bouwwerf van Sint-Antonius zal tijdens de werkuren in de Jules Sermonstraat éénrichtingsverkeer van toepassing zijn. Het verkeer komende van de Rink kan zijn weg vervolgen langsheen de Jules Sermonstraat. Het verkeer dat komt vanuit de richting Hendrik Vanhouchestraat zal omgeleid worden via de Garebaan.

Postweg / Groenstraat
Aquafin legt een collector aan. Ter hoogte van de werken werden mobiele verkeerslichten geplaatst. Het verkeer wordt beurtelings omgeleid via de Groenstraat en een tijdelijk aangelegde weg.

Fabriekstraat – Bronstraat
– In de periode van begin september zal de Bronstraat volledig afgesloten zijn voor alle verkeer wegens het leggen van een gasleiding naar de Fabriekstraat. Een omleiding is voorzien via de Weverijstraat.
– Op 08/09/2010 zal de Fabriekstraat volledig afgesloten zijn voor alle verkeer. De werkzaamheden bestaan in het leggen van een gasleiding voor een duur van min. 1 dag. Een omleiding wordt overwogen via de Wandelingstraat – Bronstraat – Villalaan en omgekeerd.

Kruispunt N6 Bergensesteenweg –  Alsembergsesteenweg
Aanleg rotonde, enkele onteigende woningen werden reeds afgebroken. Nu heeft Fase 2 plaats. Verplaatsen en vernieuwen nutsleidingen.

Er zal op de Bergensesteenweg tijdens de gehele duur van de werkzaamheden slechts één rijstrook in beide rijrichtingen beschikbaar zijn voor het verkeer. Het verkeer zal daardoor tijdens de spitsuren vertraagd verlopen.
Volgens de planning van de nutsmaatschappijen zullen de werkzaamheden van de nutsmaatschappijen duren tot 10 november 2010 . Daarop beginnen de eigenlijke weg- en rioleringswerkzaamheden. Volgens de huidige planning zal de rotonde in haar geheel afgewerkt zijn tegen de zomer van 2011.

N6 Bergensesteenweg ter hoogte van Anderlecht.
Op 3 september verschijnt de nieuwe Ikea catalogus.
De voorbije jaren veroorzaakte de nieuwe catalogus zoals aan alle Ikea vestigingen een extra toestroom van mensen met langere filles als gevolg.

Share

%d bloggers liken dit: