De Lijn bus 170 in Sint-Pieters-LeeuwSINT-PIETERS-LEEUW: Door de werken aan de Rink in centrum Sint-Pieters-Leeuw (zie artikel 23/07/2010 ) voorziet vervoersmaatschappij De Lijn omleidingen vanaf woensdag 4 augustus 2010.

Voor lijn 170 (Brussel Kapellekerk – Sint-Pieters-Leeuw – Halle) afgeschafte haltes:
Sint-Pieters-Leeuw – Gemeentehuis wordt vervangen door een tijdelijke halte op de Rooselaerstraat ter hoogte van de Brusselbaan.
Sint-Pieters-Leeuw – Kerk en Oud Station worden vervangen door een tijdelijke halte op de Galgstraat ter hoogte van de Depauwstraat

Voor lijn 101 (Marktbus Vlezenbeek – Halle) afgeschafte haltes:
Sint-Pieters-Leeuw – Gemeentehuis (op de Pastorijstraat) wordt in de richting van Halle vervangen door de halte Gemeentehuis op de Nonnemansstraat en in de richting van Vlezenbeek door een tijdelijke halte op de Nonnemansstraat ter hoogte van de Pastorijstraat.
Sint-Pieters-Leeuw – Kerk en Oud Station worden vervangen door een tijdelijke halte op de Galgstraat ter hoogte van de Depauwstraat.

Voor lijn 144 (Leerbeek – St.P.Leeuw – Brussel) afgeschafte halte:
Sint-Pieters-Leeuw – Gemeentehuis (richting Brussel op de Pastorijstraat)
Tijdelijke halte: op de Brusselbaan ter hoogte van de Rooselaerstraat

Voor lijn 145 (Herfelingen – Heikruis – Brussel) afgeschafte haltes:
Sint-Pieters-Leeuw – Gemeentehuis op de Pastorijstraat wordt in de richting van Herfelingen vervangen door de halte Gemeentehuis op de Brusselbaan en in de richting van Brussel door een tijdelijke halte op de Brusselbaan ter hoogte van de Rooselaerstraat.
Sint-Pieters-Leeuw – Kerk en Oud Station worden vervangen door een tijdelijke halte op de Galgstraat ter hoogte van de Depauwstraat

Voor lijn 172 (Vlezenbeek-St.Pieters-Leeuw-Drogenbos-Ukkel) afgeschafte haltes:
Sint-Pieters-Leeuw – Kerk en Gemeentehuis (op de Pastorijstraat) worden in de richting van Drogenbos vervangen door de halte Gemeentehuis op de Nonnemansstraat en in de richting van Vlezenbeek door een tijdelijke halte op de Nonnemansstraat ter hoogte van de Pastorijstraat.
Sint-Pieters-Leeuw – Oud Station wordt vervangen door de halte Weg naar Lot op de Lotstraat

bron: http://reisinfo.delijn.be/omleidingen/

Share

%d bloggers liken dit: