SINT-PIETERS-LEEUW: Dance O’ Mania is geselecteerd voor “My name is…” van VTM.
Door samenloop van omstandigheden zijn zij DRINGEND op zoek naar een zangeres.

Dance O’Mania
Dance O’Mania

Na het succes van ‘My Name is Michael’, komt vtm dit najaar terug met ‘My Name is…’. In het programma wordt er gezocht naar kinderen en volwassenen die even goed kunnen dansen en zingen als hun favoriete artiest.

Laura Jonville: “Wij zijn een dansgroep, Dance o’ Mania, uit Sint-Pieters-Leeuw (dansafdeling van de Leeuwse Turnkring) en zouden graag een oproep lanceren. Wij zijn namelijk geselecteerd voor een nieuw programma op vtm, nl My Name Is… Wij hebben gekozen voor de Pussycat Dolls en zijn al een ronde verder geraakt. Men heeft ons echter aangeraden om ook een zangeres aan te nemen.
Wij hadden een leuke zanger gevonden, maar door omstandigheden op zijn werk kan hij ons niet meer helpen. Nu zijn wij hopeloos op zoek naar een meisje dat met ons dit avontuur wil aangaan en goed kan zingen. Het is een unieke kans voor ons, maar ook voor de zangeres en wij willen deze dan ook met beide handen grijpen!
De 2e ronde valt echter al tussen 20 en 23 juli, dus de tijd dringt en wij hebben nog steeds geen zangeres gevonden!
Wie wil met ons dit avontuur aangaan? Contact via 0494/85.06.50. Alvast bedankt!!”

Net als bij ‘My Name Is Michael’ krijgt de winnaar een hoofdrol in een theatertour door Nederland en België, die in samenwerking met V & V Entertainment wordt georganiseerd.

Share

%d bloggers liken dit: