SINT-PIETERS-LEEUW: – De Kleuters van de derde kleuterklas van Don Bosco Sint-Pieters-Leeuw overnachten vannacht in de klas.
Vanavond blijven de kleuters van de derde kleuterklas op school. Ze hebben de dagen afgeteld.  Samen met hun juffen Liesbeth en Wendy en hun knuffel mogen ze vannacht een nachtje logeren op school. Ook meester Luc en juf Nele van het eerste leerjaar zullen van de partij zijn. Zo leren zij elkaar al wat beter kennen.

(Dubbelklik op de foto’s om ze in groter formaat te bekijken)

Er staan een heleboel leuke spelletjes en activiteiten op het programma. Nadat ze hun buikjes rond hebben gegeten en nog naar een verhaaltje hebben geluisterd, kruipen ze hun slaapzak in. Het belooft een spannende nacht te worden.

Zaterdagmorgen  om 10.00 u is het dan weer tijd om met mama of papa naar huis te gaan en het hele verhaal van het schoolse nachtje te vertellen.

Share

%d bloggers liken dit: