SINT-PIETERS-LEEUW: – Zoekt u een unieke buitenlocatie in de groene gordel rond Brussel voor een productief en zuurstofrijk seminarie of wil u een beklijvend evenement organiseren in een indrukwekkend groen kader?
Het agentschap voor Natuur en Bos afdeling Vlaams-Brabant biedt vanaf nu de oplossing.
Bedrijven kunnen bij hen terecht voor het huren van open ruimten aan kasteel Groenenberg en het Coloma park in Sint-Pieters-Leeuw. Maar ook in de tuin van het kasteel van Gaasbeek in Lennik.

Tom Embo, directeur OC-ANB vermarketing:” Met de verhuring van deze unieke groen locaties zorgen we voor het behoud, bescherming en ontwikkeling van het groen in de rand rond Brussel.
Want de huurgelden die wij ontvangen, investeren we natuurlijk opnieuw in waardevolle natuurprojecten. Zo werken we samen met de bedrijven aan meer en betere natuur.
Eén van onze andere gekende acties zijn onze boomaanplantacties met multinationals

Kris van Slycke, Business Development Manager (as consultant): “ Vandaag nodigden we bedrijfsleiders uit in Groenenberg om te tonen dat deze locaties selectief zijn en niet plat gelopen worden.
Zo kunnen zij er in de toekomst evenementen en vergaderingen organiseren in een prachtig decor en kader. De locaties worden verhuurd aan marktprijs, alle info vindt u op de website.

.

Domein Groenenberg

Het domein is uiterst geschikt voor binnen- of buitenevenementen.
Voor het kasteel ligt een grote open ruimte van 0,75 ha. die gebruikt kan worden voor massa-evenementen. Aan de noordkant van het kasteel is een amfitheater. Verder zijn er verscheidene vergaderzalen, een receptiezaal met zuid terras. In de kelderverdieping bevindt zich een professioneel ingerichte keuken waar men met eigen traiteur dienst gebruik kan van maken.
Meer info www.domeingroenenberg.be

Kasteelpark van Gaasbeek

Aan het kasteel van Gaasbeek, ligt tussen het kasteel en de museumtuin een open ruimte van 3.000 m2 die gebruikt kan worden voor evenementen. Het kader met op de achtergrond het mooie kasteel leent zich ideaal tot culturele evenementen.
Meer info www.parkvangaasbeek.be

Coloma park en Rozentuin

Vlak voor het Colomakasteel ligt een open ruimte van 2.500 m2.
Het kasteel zelf kan ook gehuurd worden via de cultuurdienst van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw.

Recent werd ook nog een tweede open ruimte gecreëerd voor evenementen midden in de rozentuin. Vlak voor de Internationale rozentuin is een open oppervlakte van 2.000m2 ter beschikking.
Meer info www.rozentuincoloma.be

Share

%d bloggers liken dit: