SINT-PIETERS-LEEUW: – Op vrijdag 19 maart 2010 heeft tijdens de wekelijkse markt aan de Rink in Sint-Pieters-Leeuw van 15 tot 19 uur een eerste Brocante -en rommelmarkt plaats.

Marktleider Bruno Crokaert: ” We starten nu vrijdag met een Brocante -en rommelmarkt tijdens de wekelijkse markt aan de Rink in Sint-Pieters-Leeuw.
Ook particulieren kunnen een standje opzetten.
Voor de eerste keer dient men niet op voorhand in te schrijven. De staanprijs is 1,5 euro per lopende meter. Dus voor 3 euro heb je al een mooi stand van 2 meter!
De Brocante -en rommelmarkt zal opgesteld staan van aan de Rink tot aan het Parochiecentrum (Garebaan)
.”

Mensen die een stand willen opzetten dienen zich tussen 14 en 15 uur aan te melden bij de marktleider.

Vanaf nu zal er in Sint-Pieters-Leeuw elke derde vrijdag van de maand tijdens de uren van de wekelijkse markt een brocante -en rommelmarkt plaatsvinden aan de Rink.

Wekelijkse markt aan de Rink elke vrijdag van 15 tot 19 uur.
Het traject van de wekelijkse markt begint aan de ingang van de kerk tot aan de hoek met de Joseph Depauwstraat.

2 comments

 1. OK dank u voor de eindelijk langverwachte rommelmarkt in eigen gemeente , vind het heel tof , en zal zeker ook meedoen .
  nog een vraagje toch, is het alleen geldig voor de inwoners van st p leeuw of mag iedereen er aan meedoen , dan zal er vlug plaats tekort zijn denk ik , maar als ik goe begrijp wordt er geen reservatie gedaan , alleen ter plaatse aanwezig zijn om 15u?
  en nog een vraagje , kan men er met auto vlakbij geraken , (om spullen uit te laden bv)
  en laatste vraagje , is alles toegelaten ? tweedehandskledij bv
  dank bij voorbaat

 2. Geachte heer, ik zie dat u nog marktkramers zoek met voeding voor de vrijdagmarkt ,wij verkopen eigen cake´s ,verkopen ook mattetaarten, rijsttaartjes en francipan ,verschillende zelfgemaakte cake´s(chocolade en boter en appelcake´s,bakken zelf op de markt vanillewafels en suikerwafels, zelfgemaakte budding op oma´s wijze en vlaai uit Aalst,dus Ambachtelijke wafels en gebak ,wij hebben een winkelaanhangertje die in totaal een plaats nodig heeft van ongeveer 6,5 lopende meters met mogelijkheid om onze wagen of camionnette te plaatsen daar onze waar daarin wordt vervoerd ,zo ik hoop u hiermede de nodige uitleg te hebben verschafd ,zal ook nog een aanvraag schriftelijk via de gemeente of stad doen ,graag geven wij ook onze gegevens De Waegeneer Louis Bronlaan 13 9320 Erembodegem AAlst, 0812.137.646 ,wij ook de nodige leurkaarten en zijn ook verzekerd (BV) en hebben ook volledge keuring van de elevtriciteit) ,ik hoop op een vlugge reactie en wachtend op een gunstig antwoord danken wij u bijvoorbaat.
  Met Viendelijke en beleefde groeten De Waegeneer Louis 0498/750254.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: