VLAAMS-BRABANT / DE GROENE GORDEL: – Zopas verscheen ‘het Groene Gordel magazine’. Dit magazine is een initiatief van toerisme vlaams-Brabant vzw.  Je kan het oppikken in één van de toeristische diensten in Vlaams-Brabant of downloaden.

Ontdek samen met Axl Peleman de Groene Gordel in dit boeiend magazine. Laat je verrassen door het groen en de landelijke charme van de Groene Gordel in het midden van het land, op een steenworp van Brussel.
Je vindt er prachtige kasteeldomeinen en romantische tuinen, hoogtechnologie en eeuwenoude traditie, vliegtuigen en speeltuinen. Maar ook heerlijk witloof en tafeldruiven, bossen en Bruegel, cultuur en avontuur. Kom met de fiets via het fietsknooppuntennetwerk of te voet langs talloze kleine wegjes, te paard of zelfs met de boot.

Het magazine ‘Groene Gordel 2010 nr. 1’ [PDF-bestand, 52 blz., 5.15 MB]

Het gemeentelijk toerismebureau Sint-Pieters-Leeuw
02 371 22 62  toerisme@sint-pieters-leeuw.be
Joseph Depauwstraat 25, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
maandag tot vrijdag: 10.00 tot 12.30 uur – 13.30 tot 17.00 uur
En bijkomend, van 15 mei tot 15 oktober
zaterdag en zondag: 13.30 tot 17.00 uur

Share

%d bloggers liken dit: