VLEZENBEEK: – Eéns per jaar wil Redoris een muzikale film van onder het stof halen. Ze starten met een film uit 2004 ‘ Les Choristes ‘ . De film wordt ingeleid met een muzikale “live” act door de zanggroepen -12 en + 12. Iedereen van harte welkom!

Zaterdag 20 februari 2010 om 19 uur in de Merselborre in Vlezenbeek. Inkom 2 euro.

Over de film:
1948. Clément Mathieu, een werkloze muziekleraar, krijgt een baan als ambtenaar in een tuchtschool voor minderjarige jongeren. Hij is geschokt door de harde dagelijkse routine van de school en vooral door het extreme en grotendeels nutteloze beleid van directeur Rachin. Mathieu besluit de kinderen op het rechte spoor te brengen door hen kennis te laten maken met de kracht en magie van muziek.
Les Choristes, een film van de regisseur Christophe Barratier.
Nominatie Oscar beste buitenlandse film.
met oa. Gérard Jugnot en François Berléand.

Share

%d bloggers liken dit: