RUISBROEK sporthal AJ Braillard na de brandRUISBROEK: – De Kon. Turnsport Verbroedering Ruisbroek krijgen steun van gemeenteschool De Wegwijzer en Vrije Basisschool Jan Ruusbroec na de brand in sporthal AJ Braillard in Ruisbroek.

Secretaris Ludwig Pinseel vanTurnsport Verbroedering Ruisbroek:
“Reeds sinds de ochtend na de brand zijn we ook druk bezig, zoals alle betrokken clubs, naar het uitzoeken naar locaties om voort te doen. Nu krijgen we de zalen ter beschikking van de gemeenteschool ‘Wegwijzer’ als de ‘Vrije Basisschool Jan Ruusbroec’. Zodoende dat we verder kunnen met onze lessen. Dit was onze grootste zorg, zodat de kinderen als volwassenen in beweging blijven en motivatie behouden.

Ook weten we tot op heden de huidige situatie niet van alle materiaal. Daar zullen we morgen of vrijdag meer info verkrijgen van de gemeente. Eenmaal we ons materiaal kunnen zien zullen we de situatie kunnen inschatten. Verder moet nog alles bepaald worden en daarvoor dient de vergadering van maandag.”

Meer info:  http://turnsport-verbroedering.spaces.live.com

Share

%d bloggers liken dit: