Vlaams-Brabant: – De provincie Vlaams-Brabant schenkt 30.000 euro aan het Rode Kruis Vlaanderen Internationaal voor noodhulp aan de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.

Het geld van de provincie Vlaams-Brabant gaat naar het Rode Kruis Vlaanderen dat hulp wil bieden aan de ergst getroffenen onder de Haïtiaanse bevolking. Ze gaan hiermee tijdelijk onderdak opzetten, medische en psychologische bijstand aan de slachtoffers verlenen en de water- en sanitaire voorzieningen heropbouwen.

Solidariteit met de getroffen bevolking is meer dan ooit aan de orde“‘ zegt Walter Zelderloo, gedeputeerde voor ontwikkelingssamenwerking. “We zullen ook een oproep doen naar alle medewerkers van de provincie om hun gul hart te tonen en een bijdrage te storten op het rekeningnummer 000-0000012-12“.

Share

%d bloggers liken dit: