SINT-PIETERS-LEEUW: Kom op donderdag 19 november 2009 om 20 uur in de evenementenhal, Bergensesteenweg 734 te Sint-Pieters-Leeuw mee zoveel mogelijk pinguïns maken voor ‘WHICE’.

Met Whice wil vzw Make The Switch de aandacht vestigen op de klimaatwijzigingen door de opwarming van de aarde met vooral aandacht voor de gevolgen hiervan voor de dieren. Zij kunnen niet anders dan lijdzaam toekijken… Het is de bedoeling om mensen hierbij stil te laten staan en op een ludieke manier een zachte mentaliteitswijziging teweeg te brengen zonder te oordelen of te veroordelen. Iedereen heeft trouwens zijn eigen leven met individuele behoeften en prioriteiten.

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk pinguïns te maken. Het maakt niet uit of je er één, tien of 100 maakt, alle hulp is welkom. Hoe meer pinguïns we hebben, des te groter het effect zal zijn.

( Op 7 oktober 2009 maakte de kinderraad van Sint-Pieters-Leeuw al enkele pinguïns)

Jack zoekt vriendjes om zijn tocht verder te zetten. Hiervoor willen we zoveel mogelijk pinguïns verzamelen. De bedoeling is deze later (ergens in december) te gebruiken voor een actie. Knutsel je er één, tien, honderd,… hoe meer hoe beter maar we appreciëren elke pinguïn die we krijgen.

Zit je in een jeugdvereniging, ben je leerkracht of ken je andere mensen die kunnen helpen om zo veel mogelijk pinguïns te verzamelen, stuur dit dan verder door!

Je kan alle info terug vinden op www.whice.be. Hier zal ook snel nog meer informatie beschikbaar zijn en ook een educatieve bundel met infofiches, L.O. opdrachten, verwijzingen naar boeken en films,…

We zouden ze graag verzamelen tegen begin december. Laat iets weten via info@whice.be en dan spreken we verder af.

Alle hulp is welkom!

Alvast super bedankt !!!

Jack

meer info: www.whice.be
Facebook: www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=102120794906
Switchfabriek:  www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=177967943174&ref=mf

Share

%d bloggers liken dit: