SINT-PIETERS-LEEUW / DWORP: – keverclub B.Bunnys uit Dworp organiseert zijn eerste ‘ SWAP meeting’, een onderdelenbeurs van nieuwe en oude onderdelen voor luchtgekoelde VW’s in de evenementenhal van Sint-Pieters-Leeuw(Bergensensteenweg 250) en dit op zaterdag 21 en zondag 22 november 2009 van 10 tot 18 uur.

Dit soort evenementen is in Engeland, Nederland, Duitsland en Frankrijk zeer in trek en jaarlijks duizenden bezoekers trekt. In België zijn er zo goed als geen.

Voor de keverclub is het een bijkomend evenement naast hun jaarlijkse meeting, die ze al 16 jaar organiseren en de jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw waar ze al 10 jaar op aanwezig zijn.

Meer info www.vwkeverclub-bbunnys.be

VW Bug club B.Bunny’s proudly presents the 1st International spare parts fair on November 21ste and 22nd 2009 in the event hall (1400m2 ) Bergensesteenweg 250, 1600 Sint-Pieters Leeuw Belgium (close to Brussels).

Share

%d bloggers liken dit: