ZUUN: – Vrijdag 13 november had in de Sint-Lutgardisschool het eerste praatcafé plaats.
Iedereen was er welkom voor een gezellige babbel bij een kop koffie of thee een een gebakje.

2009-11-15-praatcafe-2 2009-11-15-praatcafe-1
Voor het eerste praatcafé verzamelden een 15-tal moeders en 1 moedige vader in de tot koffie –en theebar omgetoverde refter. De medewerkers hadden voor een gigantische berg cake en koekjes gezorgd. Vooral de muntthee die op traditionele wijze werd geserveerd, viel in de smaak.

De aanwezigen konden meer vernemen over de GOK-werking, de Zorg op school en de Nederlandse lessen voor volwassenen. Er werd nog wat gezellig bijgepraat en kennis gemaakt. Ook werden reeds plannen gesmeed voor het volgende praatcafé, vermoedelijk net voor of na de Kerstvakantie. Niet te missen voor wie vrij is!

Bron + meer foto’s: www.vbszuun.be

Share

%d bloggers liken dit: