SINT-PIETERS-LEEUW / HALLE-VILVOORDE: Voor het culinaire programma ‘Van de kaart’ op de regionale zender Ring-TV ging Dirk De Mesmaeker de voorbije jaren op bezoek bij tal van restaurants in de regio Halle-Vilvoorde.
De leukste restaurants uit de serie bubdelt hij nu in een handige gids.
‘100 lekkere restaurants in Halle-Vilvoorde’ – het beste uit ‘Van de Kaart’

dirk-de-mesmaeker_100-lekkere-restaurantsElk restaurant wordt duidelijk beschreven. De lezer krijgt informatie over de keuken, de prijs/kwaliteitsverhouding, kindvriendelijkheid, mogelijkheid tot eten op terras en nog veel meer.
De Extra’s van elk restaurant worden aangeduid met handige symbooltjes.

Tegelijkertijd verschijnt nog een ander boek van de hand van Dirk De Mesmaeker: ‘Whisky leren proeven’.

Bron en meer info over deze boeken : www.geuzeinfo.com/index.php/de-mesmaeker-dirk

Share

%d bloggers liken dit: