REEKS-IN-DE-KIJKER_Leeuwse-verenigfingen
VLEZENBEEK: – jongerenvereniging “De Speelvogel” zet koers volop verder in Sint-Pieters-Leeuw en organiseert heel wat speciale activiteiten voor jong en oud.

logo-De-SpeelvogelSinds 2005 is De Speelvogel ontstaan nadat 3 ex-leiders van KLJ Vlezenbeek de handen in elkaar sloegen om enkele activiteiten te organiseren voor vrienden en kennissen.
Al snel werd duidelijk dat de creativiteit en de goesting om activiteiten te blijven organiseren nog steeds in het bloed zat. De bestuursploeg werd uitgebreid en sindsdien is De Speelvogel alleen maar blijven groeien.

Wat is het doel van De Speelvogel?
De Speelvogel staat garant voor zijn speciale activiteiten en biedt de kans om vrienden, maar ook leeftijdsgenoten te blijven ontmoeten in deze drukke maatschappij. Wij organiseren heel wat activiteiten voor onze leden. Gaande van een wijnproefavond, petanque-tornooi, fietstocht, filmavond,… tot zelfs een ijshockey-initiatie, het staat allemaal op het programma.
Naast onze ledenactiviteiten organiseren we ook een aantal open activiteiten waar we best fier op mogen zijn! Neem bv onze twee-jaarlijkse dropping “The Challenge”, waar zo maar even 300 mensen aan deelnemen. Ook zeer gesmaakt is onze jaarlijkse “De Speelvogelquiz”.

2009-10-02-speelvoge-quiz 2009-10-02-speelvogel-petanque
De Speelvogelquiz                                             Petanque

2009-10-02-speelvogel-de-ploeg 2009-10-02-speelvogel-dropping
Het brein achter De Speelvogel          Dropping The Challenge

Neem zeker een kijkje op www.despeelvogel.com en ontdek alles over De Speelvogel. Voor meer info kan je ook terecht op 0498/68.57.97
En niet te vergeten, op zaterdag 7 november 2009  onze Speelvogelquiz!!!

bron tekst en foto’s: Steven Mathieu

Share

%d bloggers liken dit: