pajottenland-plusPAJOTTENLAND: – Dit jaar organiseerde Pajottenland+ voor de eerste maal de Week van het Pajottenland. In het kader van het EFRO-project (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) ‘Regional branding: streekidentiteit als hefboom voor de plattelandseconomie’ zullen zij dit initiatief in 2010 herhalen.

Mei lijkt nog veraf maar Pajottenland+ wil graag de verenigingen, organisaties en ondernemers nu al op de hoogte brengen zodat zij een eventuele deelname reeds kunnen vastpinnen in hun jaarprogramma.

In 2010 zal de week starten op vrijdag 7 mei en eindigen op 16 mei met een opendeurdag bij de bedrijven. Op 9 mei is er Pajotternijen dat zal meedoen als trekker.De opzet van het initiatief blijft gelijk: Pajottenland+ wil tijdens de week de schoonheid en verscheidenheid van de streek in de verf zetten en speciale aandacht schenken aan onze ondernemers en de vele producten die hier worden gemaakt.

Indien u tijdens deze week een streekgebonden activiteit organiseert en bereid bent hierop producten uit de regio te schenken, dan kan u contact opnemen met Lien Standaert (lien.standaert@pajottenland.be of 054/500 245).
www.pajottenland.behttp://weekvanhetpajottenland.be

Zie ook ons artikel van 16 mei 2009 – geslaagde week van het Pajottenland – KLIK HIER

%d bloggers liken dit: