SINT-PIETERS-LEEUW: – Op zondag 4 oktober 2009 van 10 tot 17 uur zetten negen bedrijven, het gemeentebestuur en de politie uit Sint-Pieters-Leeuw hun deuren open voor het grote publiek tijdens de Open Bedrijvendag.
Wie altijd al had willen weten wat er precies gebeurt binnen deze bedrijven, wat er wordt geproduceerd of hoe de productie verloopt, komt die dag zeker aan zijn trekken.
2009-10-04-open-bedrijvendag_groepsfoto

KASTEELHOEVE RATTENDAAL – www.rattendaal.be
Kasteelstraat 20, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Uniek kantorencomplex met een grote historische erfgoedwaarde. Wij laten u zien hoe een
in verval geraakte Kasteelhoeve werd omgevormd tot kantoren uitgerust met de meest vooruitstrevende technologische infrastructuur. Laat u verrassen door de unieke verwevenheid van heden en verleden en laat u door het Studiebureau D+A Consult inwijden in het complexe bouwproces van vergunning tot realisatie.
Vlaams Minister Muyters o.a. bevoegd voor ruimtelijke ordening en werkgelegenheid, zal tijdens de open bedrijvendag de gebouwen plechtig inhuldigen.
VAN OVERSTRAETEN – www.van-overstraeten.be
Postweg 297, 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek)
Hofleverancier Van Overstraeten:
schrijnwerkerij en interieurinrichting. Ons team interieurarchitecten ontwerpt totaalinrichtingen en biedt een totaalservice zowel voor privé als professionele realisaties. In het eigen atelier met een hoogtechnologisch machinepark wordt het productieproces uitgebreid gedemonstreerd. Kinderen zijn welkom.
BUROFOON – www.burofoon.be
Bergensesteenweg 736, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Op deze uitzonderlijke dag kan u genieten van enkele demo´s betreffende Belgacom HD TV op de nieuwste Sony Bravia tv´s – Proximus Mobile Internet
– Camerabewaking met gezichtsherkenning! Bij uw bezoek hoort natuurlijk een drankje, een hapje en… een heleboel gadgets met als afsluiter de verloting van een Nokia toestel 2330 Classic!
DE KRINGWINKEL TELEVIL – www.televil.eu
Bergensesteenweg 386 A, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
In De Kringwinkel Televil vindt u originele hebbedingen, leuke kleding, meubels, kwaliteitselektro. Allemaal voor een prikje. De deuren van onze winkel zijn open en u kan ook een kijkje nemen achter de schermen. Bovendien is er een extra aanbod van kunst en kitsch voor de verzamelaars. Geniet van een hapje en een drankje terwijl de kleintjes zich uitleven op de kidsstand.
INTERLÜKK – AIDING GROUP – www.aiding-group.be
Bergensesteenweg 758, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Aiding group is een fullservice renovatie- en bouwbedrijf. In onze toonzalen geven
wij u ideeën van interieurs met o.a. alle mogelijke kastopstellingen, dressings, keukens…Wij realiseren het volledige project, van ontwerp door onze interieurarchitecten t.e.m. de volledige verbouwingen, uitvoering en opvolging. Een goed gestroomlijnde organisatie op een mooie locatie. Kom gerust even langs en oordeel zelf!
TRUCK CENTER MERCEDES-BENZ
Bergensesteenweg 707, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Truck Center is een succursale van Mercedes-Benz België. Door de combinatie van ervaren verkopers en getrainde techniekers kunnen we u een prima service aanbieden voor uw bestel-, vrachtwagen of trailer. Aarzel niet om een bezoek te brengen aan onze garage, ons volledig team staat sterk in moeilijke tijden.
COLORA – www.colora.be
Bergensesteenweg 732, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Verf, inspiratie en persoonlijke service, dat is Colora Sint-Pieters-Leeuw. Je vindt er niet alleen de Belgische kwaliteitsverf van Boss Paints maar ook een heleboel ideeën en een deskundig antwoord op al je technische en esthetische vragen. Kom zeker langs en maak kennis met onze kleurconsulenten en technische adviseurs. Bezoek onze labostand, workshops en demonstraties.
BRUKOMTEGEL – www.brukomtegel.be
Bergensesteenweg 723, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Wilt u nieuwe tegels plaatsen maar ziet u ertegenop om de andere uit te breken? Heeft u zwarte (vochtige) voegen in uw douche? Vroor uw terras op deze winter?
Antwoordde u op één van deze vragen “ja”, kom dan langs tijdens Open Bedrijvendag. Wij geven demonstraties met pasklare oplossingen.
DESIGN CENTER BRUSSELS – www.designcenterbrussels.be
Bergensesteenweg 423 a, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
In het Design Center Brussels verzamelen vier interieurspecialisten hun allermooiste producten: zitmeubelspecialist Leolux, het keukenmerk SieMatic, haardenfabrikant Kal-fire en meubel- en gordijnstoffenmerk De Ploeg. Sfeer en wooninspiratie zijn het hele jaar door verzekerd. Tijdens de Open Bedrijvendag maakt u actief kennis met hun industriële specialisatie via o.a. snij- en stoffeerdemonstraties, een keukenworkshop en boeiende presentaties.
BERGPOORT EN CONTAINERPARK – www.sint-pieters-leeuw.be
Bergensesteenweg 203 , 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Alle inwoners kennen ongetwijfeld het gemeentehuis en weten ook wat er gebeurt. Maar waarmee houden gemeentearbeiders zich bezig? Hoeveel zijn er eigenlijk? Over hoeveel en welke voertuigen beschikken ze? Geef toe: je weet het eigenlijk
niet. Ze zetten daarom zelf de deur van de Bergpoort open: je volgt gewoon een werkdag mee. Gewoon… en toch ook ongewoon, je komt het allemaal te weten.
POLITIE SINT-PIETERS-LEEUW – www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw
Pepingensesteenweg 250, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Breng een bezoekje aan uw politiekorps. Laat je informeren over zijn werking, doe een alcoholblaastest en laat je vingerafdrukken nemen. We bieden bovendien kinderanimatie aan met een springkasteel, een kindershow met Pipo & Pipette en een fotoshoot op de politiemotor. Sluit je dag af met een hapje en een drankje.

Share

%d bloggers liken dit: