SINT-PIETERS-LEEUW: – Kinderdansgroep Tirkidiaantjes organiseert ‘Kinderdansles’ voor Kindjes van 8 tot 11 jaar.

Vanaf 1 oktober 2009 elke donderdagavond van 18u45 tot 19u45.
In het Parochiecentrum (Rink) René Balléstraat 6 te Sint-Pieters-Leeuw.

Tijdens het eerste half uur krijg je een nieuwe dans aangeleerd of wordt een nieuwere dans herhaald en gedurende het tweede deel worden al de voorgaande dansen herhaald. Het lukt je misschien niet meteen maar je leert al doende en kan ondertussen ook genieten van de prachtige muziek. Het kijken naar de anderen laat wellicht ook bij jou de danskriebels kriebelen waardoor je zin krijgt om mee te doen! De dansen die worden aangeleerd, worden in de lessen nadien regelmatig herhaald zodat je kan blijven oefenen en je de dansen echt
onder de knie krijgt.

Meer info:Dimitri Verstreken – tirkidiaantjes@hotmail.com

%d bloggers liken dit: