SINT-PIETERS-LEEUW: – Het weekend van 2, 3 en 4 oktober 2009 organiseert digifotoclub Open Vizier ‘de dag van de Vlaams-Brabantse fotografie’ in het Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma.

2009-09-28-DagVB_Open-VizierDit i s een jaarlijkse aktivteit die door één van de aangesloten fotoclubs van Vlaams-Brabant wordt georganiseerd in samenwerking met de federatie van Vlaams-Brabantse
fotokringen.

Voorzitter Open Vizier Martin Vandeweyer:
” Dit jaar neemt onze club de organisatie op zich. Digifotoclub Open Vizier is een club die 36 jaar geleden werd opgericht door een 11 tal Ruisbroekenaren. Hiervan hebben wij nog steeds één stichtend lid die aktief is. In totaal tellen wij momenteel 7 leden, weliswaar een bescheiden aantal maar daarom niet minder aktief. Vorig jaar hebben wij definitief de overstap gemaakt van de analoge naar de digitale fotografie.”

Op de tentoonstelling zullen de foto’s te zien zijn van 19 aangesloten fotoclubs van Vlaams-Brabant met in totaal 131 foto’s. Onderwerpen volledig vrij.
Daarnaast uiteraard eveneens werken van de  huidige leden van Open Vizier.

De vernissage heeft  plaats op vrijdag 2 oktober om 20 uur en tentoonstelling is verder te bezoeken opzaterdag 3 en zondag 4 oktober van 10 tot 18 uur.

Share

%d bloggers liken dit: