SINT-PIETERS-LEEUW: – Vandaag organiseerde Rotary Sint-Pieters-Leeuw zijn “2de Leeuwse Wandel Zoektocht” ten voordele van VZW De Poel.

De 7km lange zoektocht ging doorheen Sint-Pieters-Leeuw en voor de deelnemers waren er mooie prijzen te winnen.
2009-09-20-Rotary_Sint-Pieters-Leeuw-480
Jan Demanet Voorzitter Rotary Sint-Pieters-Leeuw: “ We mogen zeggen dat er dit jaar meer deelnemers waren dan bij de eerste editie vorig jaar. We hebben vandaag natuurlijk geluk gehad met het weer.
De winst die we nu gaan maken gaat integraal naar vzw De Poel. We doen dit met heel veel plezier omdat we als Rotary graag aan sociaal dienstbetoon doen. We weten dat we hen daarmee een zeer groot plezier doen. En omgekeerd is vzw De Poel het ook waard hé! We vinden dat zij heel mooi werk leveren in hun 5 centra’s.

We hebben trouwens enkele dagen geleden met de tweede Leeuwse service club ‘51Coloma’ een overeenkomst, een soort samenwerkings verbond gesloten om onze activiteiten rond vzw De Poel te bundelen.

Want in de 5 centra van De Poel is er altijd wel iets dat kan of mag verbetert worden. Zo gaat dit jaar al onze winst van deze wandel zoektocht naar een nieuwe ‘bad lift ‘ een hoog-laag bad voor hun vestiging in Schepdaal.

Onze Rotary focust zich natuurlijk niet alleen op De Poel zo zijn we nu van plan binnen afzienbare tijd een buitenlands project op te starten met een zusterclub in Nederland ‘Rotary Club Sassenheim’  en dit in Malawi, Zuidelijk Afrika. En ook hiervoor zullen we verschillende fundraising activiteiten opstarten om ook die mensen een financieel plezier te kunnen doen. ”
2009-09-20-Rotary_wandelzoektocht-1 2009-09-20-Rotary_wandelzoektocht-2
2009-09-20-Rotary_wandelzoektocht-3 2009-09-20-Rotary_wandelzoektocht-4

Surf ook eens naar: www.rotaryspl.be

Share

%d bloggers liken dit: