2009-09-07-lindemans-hong-kongHONG-KONG / VLEZENBEEK: – Drie Belgische bieren hebben vorige week een prijs behaald op de Hong Kong International Beer Awards. In deze wedstrijd worden in dertien categorieën de beste bieren onderscheiden die in Hong-Kong beschikbaar zijn.

Als beste fruitbier werd de framboise van brouwerij Lindemans gekozen.

Brouwerij Lindemans dankt zijn partner in Hong Kong, “Wing Ma” van de Belgian Beer International Company, hartelijk omdat deze hen had ingeschreven voor de wedstijd.

Lindemans is nog maar een drie tal jaar actief in Hong-Kong. De Aziaten houden vooral van de zoete Framboise en Kriek. Deze bieren  zijn ginder een luxeproduct.

2009-09-07-framboise-Lindemans-37clDe Framboise van Lindemans werd door  Brouwerij Lindemans ontwikkelt einde jaren zeventig, gebruik makend van zuiver, enkelvoudig sap. Het resultaat is een frisse fruitige drank met een ondertoon van het rijke boeket van lambik.

Framboise wordt vooral gedronken als aperitief, maar past eveneens bij vele hoofdgerechten en zelfs desserten. Zo is Framboise met chocoladecake gewoon overheerlijk…

Proficiat aan Geert en Dirk Lindemans!

Share

%d bloggers liken dit: