SINT-PIETERS-LEEUW: – Benefietevenement Smiling India met talrijke optredens, standhouders en een debat ten voordele van de India-campagne 2009 van Broederlijk Delen op zondag 5 april 2009 vanaf 15u00 in Coloma te Sint-Pieters-Leeuw.

2009-04-05-smiling-india’Smiling India’ fluistert u topmuziek in de oren. En niet enkel dat, want ook Oxfam wereldwinkel, Broederlijk Delen, de Didge Doctor, een kinderanimatiestand, een Indiase eethoek, een dansworkshop begeleid door Maya Sapera, klanksprookjes, geuren en kleuren en een Bollywood movie vertellen u op welke manier u van India geniet zoals nooit tevoren.

Stephane Swinnen reisde in opdracht van Broederlijk Delen het afgelopen jaar tweemaal naar India voor de campagne ‘Tilak heeft ook talent’. Met Kristien Hemmerechts en Gretel Van den Broek trok hij er op uit en werkte hij mee aan het Glossy magazine Tilak. Hij brengt India in beeld met een gediversifieerde warme kijk en positieve noot in een foto-expo.


De avond wordt afgesloten met een muzikale Indiase topact en  Kristien Hemmerechts leest voor uit haar dagboek. Echt iets om naar uit te kijken..
met optredens van:
Kahn Brothers incl Maya Sapera
Sitar Hindol Deb
Oljana
Charlus

animatie
Workshop dans Maya Sapera
Workshop Henna, kledij, geuren en kruiden Natya Veda
Workshop gezond en correct ademhalen
Bollywood projectie
Indiase keuken van 17 – 20 u

inclusief standen
Oxfam wereldwinkels
Broederlijk Delen
Didge Doctor
foto-expo

vrije toegang
start 15u00, Live optredens vanaf 18u00

Afspraak aan CC Coloma, J.Depauwstraat 25 te Sint-Pieters-Leeuw

SMILING INDIA: een evenement ten voordele van de INDIA-campagne 2009

Een initiatief van Stephane C. Swinnen – Didge Doctor
Met de steun en medewerking van Broederlijk Delen en GCC Coloma

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: