C&A schenkt 2500 euro aan ziekenzorg Sint-Pieters-Leeuw
C&A schenkt 2500 euro aan ziekenzorg Sint-Pieters-Leeuw

Bij de opening van de nieuwe C&A winkel op de Bergensensteenweg werd “ziekenzorg Sint-Pieter-Leeuw Rink “ verkozen als plaatselijk goed doel en ontvangt een cheque ter waarde van 2500€. Ziekzorg beoogt op regelmatige tijdstippen het bezoeken van zieken. C&A heeft altijd een hoge maatschappelijke verantwoordelijkheidzin gehad. Bij iedere opening van een nieuwe winkel wil ze een goed doel steunen.
2009-03-18-cena-ziekenzorg_2

Het bestuur van “Ziekenzorg Rink” was dan zeer blij met dit mooie bedrag. Paula Devillé, voorzitster zei dat ze dit geld goed zouden besteden. Elk jaar opnieuw brengen onze 20 vrijwilligers regelmatig een bezoek aan onze zieken. Zowel thuis als in rust- of verzorgingstehuizen. Een kaartje met de verjaardag, een bloemetje met Pasen en een cadeautje met Kerst. Ook hebben we elk jaar een ziekendag en een ziekenuitstap.

tekst en foto’s: Guido Devillé

%d bloggers liken dit: