Zondag voormiddag werden de fietstochten “Pajot op den Velo” gereden. De tocht van 65 km. Vertrok  van aan de Bellekouter in Affligem naar  ziekenhuis  Inkendaal’De Bijtjes’   in Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw). 2009-03-08-pajot-op-den-velo_2 2009-03-08-pajot-op-den-velo_3 2009-03-08-pajot-op-den-velo_4 2009-03-08-pajot-op-den-velo_5

Deze tocht ten voordele van Inkendaal werd georganiseerd door acht studenten die een opleiding handelsingenieur volgen aan de Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB) en die de opdracht kregen  om een winstgevend project te realiseren voor een goed doel.
De studenten hadden hun tochten goed voorbereid. Op het parcour waren verschillende bevoorraadingsposten voorzien. Zoals in Vlezenbeek aan het ziekenhuis Inkendaal waar Matthias en Stijn de wielrenners voorzagen van fruitsap, wafels, cake, peperkoek, appels en bananen.

Vandersmissen Matthias en Carton Stijn
Carton Stijn en Vandersmissen Matthias

Maar zondag was het weer wat de spelbreker. De doorwinterde wieler fanaten waren op de afspraak maar de recreatievelingen lieten verstek gaan door het regenweer.
Carton Stijn: “ We zijn blij dat er toch nog zoveel moedigen het weer trotseren om onze actie te steunen. We horen ook dat er zich in Affligem verschillende mensen en families voor de kleinere tochten en wandeling aanmelden.”
Vandersmissen Matthias: “ We hopen dat we ondanks het weer toch nog een mooi bedrag aan Inkendaal kunnen schenken. Buiten het inschrijvingsgeld van de deelnemers zijn er nog  schenkingen van sponsors en verschillende mensen kochten ook steunkaarten.”

meer info: Pajot op den Velo

%d bloggers liken dit: