sint-pieters-leeuw_website_politie_sint-pieters-leeuw1Aangekondigde verkeerscontroles – 10 december
Woensdag 10 december 2008 -Busstrook en andere verkeersinbreuken op de N6 Bergensesteenweg

Resultaten Snelheidscontroles van 4 december 2008
Op 04/12 werd een snelheidscontrole uitgevoerd op de Postweg t.h.v. de Groenstraat tussen 11u en 13u. Alhoewel de controle was aangekondigd via onze website werden er toch 67 overtredingen vastgesteld (er werden 808 voertuigen gecontroleerd). Twee bestuurders reden zelfs aan een snelheid van 103 km/u i.p.v. de maximum toegelaten 60 km/u ondanks de winterse buien.
Tussen 13u30 en 15u30 werd de snelheid gecontroleerd op de V. Nonnemanstraat. 102 van de 701 gecontroleerde bestuurders reden te snel binnen de bebouwde kom.
Op de Europalaan reden 34 van de 362 gecontroleerde voertuigen te snel binnen de bebouwde kom tussen 15u30 en 16u30.

Infoavond inbraakpreventie in de Merselborre
Twee maal per jaar wordt er een infoavond over inbraakpreventie georganiseerd door onze zone. Op deze avonden nodigen we slachtoffers van eerder gepleegde woningdiefstallen en nieuwbouwers uit.
Dinsdag 2 december had de tweede infoavond van dit jaar plaats in zaal Merselborre te Vlezenbeek.
Aan de hand van een powerpoint presentatie worden er een heleboel tips gegeven door onze inbraak preventieadviseur om een woning beter te beveiligen. De aanwezigen kunnen ook heel wat didactisch materiaal (sloten,…) bekijken. Na de presentatie konden de aanwezigen hun vragen stellen i.v.m. inbraakbeveiliging en andere politionele zaken.
U kan altijd gratis beroep doen op onze inbraakpreventie adviseur om samen te overlopen wat er kan verbeterd worden aan de beveiliging van uw woning. Een veilige woning is geen overbodige luxe. U beveiligt uw woning beter nog voor het te laat is. De ervaring van personen wie het reeds overkwam, leert ons dat we beter voorkomen dan genezen.
DE BAEREMAEKER Marc – info@polleeuw.be
Pepingensesteenweg 250, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Bron en meer info: www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw

%d bloggers liken dit: