VLEZENBEEK: – De VOKA gangmaker 2024 West-Brabant gaat naar Neuhaus.

Neuhaus neemt de fakkel over van Brouwerij Lindemans uit Sint Pieters Leeuw. De uitvinder van de Belgische praline heeft sinds eind vorig jaar een nieuwe CEO, Isabel Baert, en blijft op de site in Vlezenbeek – de enige productiesite van Neuhaus pralines ter wereld – verder duurzaam innoveren.

Tijdens de laatste van vier nieuwjaarsreceptie van Voka-KvK Vlaams-Brabant werd de winnaar van de Voka Ondernemingsprijs Gangmaker West-Brabant bekend gemaakt. In Hof te Vitseroel kwamen meer dan 250 ondernemers samen om het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Een Gangmaker is een bedrijf uit de regio West-Brabant die op vlak van duurzaamheid, innovatie en verankering in de regio als voorbeeld kan gezien worden voor andere ondernemingen. Neuhaus exporteert een product dat wereldwijd gekend is, maar nog steeds volledig in onze provincie wordt geproduceerd. Ze zijn de uitvinder van de Belgische praline en blijven dit steeds verder doen. Ook de manier waarop ze hun klanten soigneren en hun medewerkers laten (door)groeien maakt hen een echte Gangmaker.” Kris Claes, gedelegeerd bestuurder Voka-KvK Vlaams-Brabant

Neuhaus wil het beste van Belgische chocolade naar de wereld brengen. De wereld is groot, dus we hebben nog wat werk voor de boeg. Door Voka-KvK Vlaams-Brabant te worden verkozen als Gangmaker is dus niet enkel een grote eer; het geeft ons weer dat extra duwtje in de rug voor onze veroveringstocht. Niet om de grootste te worden; wel dé beste. En door een constant streven naar beter te worden, zullen we wel groeien”. Isabel Baert, CEO Neuhaus.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder