VLAAMS-BRABANT: – Herbruikbare bekers zijn niet meer weg te denken uit het verenigingsleven en zijn verplicht op evenementen. Je kan ze ontlenen bij de uitleendienst van de provincie Vlaams-Brabant.

Bij de uitleendienst van de provincie Vlaams-Brabant kan u nu bekers uitlenen voor zowel koude als warme dranken.
Herbruikbare bekers zijn niet meer weg te denken uit het verenigingsleven. En dat is maar goed ook!
Door verbeterde productietechnieken is de kwaliteit en drinkcomfort van deze bekers nauwelijks nog te onderscheiden van hun glazen voorgangers.
Tel daarbij de klimaatwinst op, de verkleining van de afvalberg én de verhoogde veiligheid, dan is het niet verwonderlijk dat het gebruik ervan verplicht is gemaakt op vele evenementen.
Bij de uitleendienst van de provincie Vlaams-Brabant kan u nu bekers uitlenen voor zowel koude als warme dranken. Deze bekers worden geleverd in handige boxen, en zijn steeds gereinigd door een professionele firma; u bent dus zeker dat u uw bezoekers drankjes kunt aanbieden in hygiënische en propere bekers.

Hoe kan je ontlenen?
Je vindt deze herbruikbare bekers in de online catalogus https://uitleendienst.vlaamsbrabant.be. Je reserveert je benodigde materialen net zoals onze andere materialen.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder