SINT-PIETERS-LEEUW: – De jaarmarktkermis van Sint-Pieters-Leeuw zal dit jaar voor het eerst een speciaal prikkelarm kermismoment organiseren. Dit prikkelarme moment zal plaatsvinden op zondag 12 november 2023 van 14 tot 16 uur en is bedoeld voor mensen die gevoelig zijn voor prikkels zoals felle lichten en luide geluiden.

Kermis betekent veel licht en geluid. Voor de meeste bezoekers hoort dat bij de charme van het gebeuren, maar voor anderen zorgt het voor een grote overprikkeling.
Daarom organiseren de gemeente en de foornijveraars nu op zondag 12 november 2 uur een prikkelarme kermiservaring . Zo kan ook wie van rust houdt of moeite heeft om al deze indrukken te filteren, genieten van een leuk kermismoment. Want in Leeuw is de kermis een feest voor iedereen!
Dit eerste prikkelarme kermismoment is een stap naar een inclusievere kermiservaring waar mensen van alle achtergronden en met verschillende behoeften kunnen genieten.

%d