VLEZENBEEK: – Tijdens de herfstvakantie kan iedereen deelnemen aan een gratis ” ‘t Bezenhof- wandelzoektocht” in Vlezenbeek. De deelnemers maken kans op een creapakket.
Lenny van Hassel: “Tijdens de herfstvakantie kan je nog tot en met zondag 5 november 2023 deelnemen aan een interactieve wandelzoektocht. De tocht bedraagt 3,6km.
Je kan de wandeling doen wanneer je zelf wil en je kan het startpunt en de richting aan de hand van het kaartje zelf bepalen. Het belangrijkste is dat je de wandeling helemaal uitstapt! Op de fiche vind je 12 foto’s, van enkele van onze dieren, terug. Doorheen de wandeling zal je op 11 locaties één van deze dieren terugvinden in houten miniatuurversie. De bedoeling is dat je de dieren, die je tegenkomt op de wandeling, schrapt op de spelfiche, tot er 1 overblijft.
We maken het je niet gemakkelijk… Je moet dus echt je ogen openhouden tijdens de wandeling.
Om het nog leuker en interactiever te maken, is er bij elk diertje dat je tegenkomt een doe-opdracht dat je ter plaatse kan uitvoeren voor de fun.

De spelfiche met het juist ingevulde antwoord mag je bezorgen in de brievenbus: Appelboomstraat 156, of via sociale media, ten laatste op zondag 5 november. De winnaar wint een creapakket.

Meer info over Creakamp ‘t Bezenhof via: www.tbezenhof.com

%d