SINT-PIETERS-LEEUW: – Rode Kruis – Afdeling Sint-Pieters-Leeuw heeft ten gevolge van het regelmatig sluikstorten aan hun kledingcontainers moeten beslissen om deze aan de site Makro en WZC Zilverlinde te verwijderen.

Rode Kruis SPL op sociale media: “Beste sluikstorters, vandaag worden de kledingcontainers van het Rode Kruis – Afdeling Sint Pieters Leeuw weggehaald op volgende plaatsen: site Makro en WZC Zilverlinde. Wij willen jullie hiervoor alvast bedanken.”

Rode Kruis – Afdeling Sint-Pieters-Leeuw is nu op zoek naar privé eigendom waar ze een container kunnen plaatsen. Deze kledingcontainers zouden ‘s nachts niet toegankelijk mogen zijn en liefst nog onder cameratoezicht. “Wij zijn net zoals de gemeente tegen sluikstorters.
Indien ondernemers bereid zijn om een kledingcontainer te willen laten plaatsen kunnen ze een mailtje sturen naar: pr@sint-pieters-leeuw.rodekruis.be “

%d