SINT-PIETERS-LEEUW: – In het kader van het jaarlijks onderhoud van gemeentelijke wegen, krijgen volgende week van 9 tot 12 oktober 2023 – behoudens onvoorziene weersomstandigheden – enkele straten een nieuwe asfaltlaag.

• Frans Weyenbergstraat van de Schamelbeekstraat tot centrum Oudenaken: maandag 9 en dinsdag 10 oktober.
• Kamstraat van de Postweg tot Inkendaalstraat in Vlezenbeek: dinsdag 10 oktober.
• Edouard Rooselaersstraat aan de Rink: dinsdag 10 en woensdag 11 oktober.
• Jan Vanderstraetenstraat van Camille Leunensstraat tot Hendrik Consciencestraat in Zuun: woensdag 11 tot en met donderdag 12 oktober.
Om het woonzorg- en dienstencentrum (Zilverlinde en Meander) tijdens de werken te bereiken, volg je de aangegeven omleiding langs de Hendrik Consciencestraat en Langveldstraat om zo via de nieuwe wijk Zuunhof de parking te bereiken.

%d