VLEZENBEEK: – Vzw De Poel heeft fantastisch nieuws en kunnen jouw hulp goed gebruiken! Onze missie om sociaal kwetsbare mensen te versterken en betere kansen te bieden in de maatschappij breidt zich uit naar Vlezenbeek.We hebben al een geweldige locatie, namelijk het sfeervolle en karaktervolle oud gemeentehuis van Vlezenbeek. Maar er is nog veel werk aan de winkel om van Krok & Ko 2.0 een succesverhaal te maken.

En dat is waar jij in beeld komt! Om extra fondsen in te zamelen voor de opbouwwerken die nog moeten gebeuren, organiseren wij een tombola.
Wil jij kans maken op geweldige prijzen, zoals een cadeaumand van Oxfam Dilbeek, Delhaize Sint-Pieters-Leeuw of een waardebon van Kiekebich, Het Wijnatelier Vlezenbeek, Brasserie Dorp 17,… En onze hoofdprijs: een dagreis met Rantour naar één van de Duitse kerstmarkten!
Koop dan een lotje (of twee, of tien of meer ;)) aan de kassa van Krok & Ko,  Dorpstraat 21 te Dilbeek. Hoe meer lotjes je koopt, hoe groter je kansen om te winnen. Eén lotje kost 5 euro.
De trekking van alle winnaars vindt plaats op zaterdag 21  oktober 2023 op de Jaarmarkt van Vlezenbeek.
Op deze dag zal Krok & Ko in Itterbeek dan ook uitzonderlijk gesloten zijn, maar je krijgt wel de kans om ons nieuwe pand in Vlezenbeek te verkennen.

• Ook bij Dorp 17 in Vlezenbeek kan je lotjes kopen!

%d bloggers liken dit: