SINT-PIETERS-LEEUW: – De Leeuwse Dans & Gymclub heeft zowel een dans- als turnafdeling. Op een laagdrempelige manier proberen ze in een familiale sfeer kwaliteitsvolle turn- en danslessen aan te bieden. Iedereen is welkom bij hen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Nele Peeters: danscoördinator bij de Leeuwse Dans & Gymclub: “De dansafdeling van de Leeuwse Dans & Gymclub staat voor plezier, vriendschap en Urban-danslessen. Urban is de verzamelnaam voor heel wat dansstijlen die ontstaan zijn op straat of in de clubs, hieronder komen bij ons voornamelijk volgende stijlen aan bod: hiphop, ragga, waacking, house, afro, .. Maar we integreren ook Commercial en clipdance/jazz.
Door onze lesgevers met een diploma ‘Urban Dance Initiator’ zijn we in staat onze leden de basics bij te brengen en op te leiden tot veelzijdige dansers.
We starten vanaf 3 jaar met onze kleuterwerking: hierin staat dansexpressie centraal. Op een speelse, fantasievolle manier maken ze kennis met de danswereld.
Onze kinder- en jeugdwerking focust zich op de Urban stijlen.
We hebben ook een volwassenenwerking waarin we verschillende stijlen aanbieden: onze Dance O’
Adults gaan verder op de Urban-trend. We hebben eveneens ook een Zumba dansgroep (olv een erkende zumba-instructeur) en bieden ook moderne danslessen aan.
Hiernaast hebben we nog 3 wedstrijdgroepen die deelnemen (én mooie resultaten behalen) in Urban-danswedstrijden.
Onze thuisbasis is het Wildersportcomplex waar we een mooie, nieuwe danszaal ter onze beschikking hebben.
Doorheen het jaar krijgen onze groepen de kans om deel te nemen aan heel wat optredens; een kerstshow in CC De Meent, een eigen dansshow, ons jaarlijkse optreden op Leeuw Rinkt, ..

Op hun website vind je de uurroosters en heel wat informatie terug. Het inschrijven gebeurt ook via de website: www.leeuwsedansengymclub.be .

%d bloggers liken dit: