ZUUN: – Chiro Zuun is een jeugdbeweging die met haar enthousiaste leiding bijna elke zondag alle leden proberen te animeren. Dit doen ze door spelletjes te spelen met hun leeftijdgenoten. Het is normaal dat je maar een paar mensen kent of zelfs helemaal niemand, maar dat komt zeker goed!
Op zondag is het voor de 6- tot 10-jarigen Chiro van 14u tot 17u. Voor de 10- tot 18-jarigen is het Chiro van 14u tot 18u.
Er zullen dan activiteiten voor hen georganiseerd worden waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Rond 16u houden we het vieruurtje en dan krijgen de leden een kleine versnapering en een drankje tegen een kleine vergoeding. Rond 17u of 18u mogen ze dan weer terug opgehaald worden en zullen ze weer genoeg verhalen hebben om thuis te vertellen!
Meer informatie vind je op www.chirozuun.be

%d bloggers liken dit: