2023-06-99-tijdelijke-loketten-balie_voormalige-bibSINT-PIETERS-LEEUW; – De vrije inloop voor de loketten van de dienst Bevolking op woensdag is niet langer mogelijk.

Door ingrijpende verbouwingen aan het gemeentehuis zijn de gemeentediensten uitgeweken naar andere tijdelijke locaties. Alle loketdiensten vind je momenteel op Rink 2, de voormalige bib.

De voorbije weken heeft de gemeente echter ondervonden dat deze kleinere tijdelijke locatie onvoldoende ruimte biedt voor een kwaliteitsvolle dienstverlening. Hierdoor zien ze zich genoodzaakt om de vrije inloop op woensdag stop te zetten en werken alle loketten enkel op afspraak. Deze regeling geldt vanaf aanstaande woensdag 19 juli 2023 en dit alvast tot het einde van de renovatiewerken aan het gemeentehuis.

Online een afspraak maken, gaat snel en eenvoudig: surf naar www.sint-pieters-leeuw.be en klik op de knop ‘afspraak maken’. Voor bepaalde zaken hoef je zelfs niet eens langs te komen en kunnen we elektronisch afhandelen. Raadpleeg daarom zeker het e-loket.
Lukt het je niet om online een afspraak te maken? De gemeente blijft uiteraard ook telefonisch beschikbaar via 02 371 22 11.

%d