SINT-PIETERS-LEEUW: – In juni vieren vrijetijdshuis BruL en Landhuis De Viron hun eerste verjaardag. BruL staat voor Bruisend Leeuw. En die naam hebben ze alvast niet gestolen. Ook dit seizoen vliegen ze erin op socio-cultureel, toeristisch en sportief vlak.

Zaterdag 10 juni 2023 om 10 uur start de ticketverkoop van het podiumaanbod voor seizoen 2023-2024.
Je kan het aanbod vanaf vandaag, 1 juni, reeds bekijken op de website van Brul: http://brulspl.be .

Vrijetijdsbrochure 
Wil je liever door een brochure bladeren? Vanaf dit jaar brengt BruL weer een cultuurbrochure uit. Je vindt er niet alleen het cultuuraanbod, maar ook een groot deel van het vrijetijdsaanbod van BruL, zoals sportactiviteiten, vormingen, evenementen, lezingen, jeugdactiviteiten en nog zoveel meer.
Deze vrijetijdsbrochure kan je ophalen in Landhuis de Viron.
UPDATE: Vanaf 7 juni kan je een gedrukte brochure ophalen in landhuis de Viron.

%d bloggers liken dit: