VLEZENBEEK: – Laat de regen je niet tegenhouden om nog tot 14 uur naar de korte ketenmarkt op de parking van het Gemeenteplein in Vlezenbeek te gaan.

Onder de noemer “Lekker lokaal” staan lokale producten recht van bij de boer, voor de derde keer, in de schijnwerpers. Zoals daar zijn lekkere Vlezenbeekse aardbeien van Van Hassel, honing van Francis Schouwkens, ambachtelijke bieren van 4Pajot of gelei van Njammie.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Schepen van Markten, Marleen De Kegel: “Met deze korte ketenmarkt willen wij in de eerste plaats de leeuwse inwoners laten kennismaken met onze lokale producenten, met lekkers van bij ons. Vandaag vertellen onze standhouders hun verhaal van ‘ grond tot mond’.
Al het lekkers uit het Pajottenland, maakt deel uit van onze identiteit. Er wordt hier het hele jaar door hard en met heel veel passie en liefde gewerkt om de mooiste en de lekkerste producten aan de man te brengen.”

%d bloggers liken dit: